Kolektīvās iepirkšanās sociālās akcijas – iespēja palīdzēt citiem!

Pienācis laiks izmantot manu blogu labam darbam – ikdienā daudzi cilvēki apmeklē šo blogu, lai uzzinātu vairāk par kolektīvās iepirkšanās portāliem. Tas mani pamudināja apskatīt kolektīvās iepirkšanās portālus no mazliet citas puses – sociālā atbildība. Arvien biežāk redzu, ka portālos līdzās suši, skaistumkopšanas daudzajiem piedāvājumiem, klusi pavīd arī sociālās akcijas, kuru mērķis ir palīdzēt līdzcilvēkiem, kuriem ir vajadzīgas daudz svarīgākas lietas par manikīru, suši piedāvājumiem, kas ikdienā piepilda manu informatīvo telpu no piedāvājumu agregatoriem. Portālu administrācija ir spērusi pirmo soli, radot iespēju šiem cilvēkiem palīdzēt, diemžēl atsaucība bieži vien ir stipri maza, tādēļ arī šis aicinājums biežāk iespēju robežās līdzdarboties un palīdzēt!

Šoreiz stāsts ir par puisi vārdā Ivo – smaga diagnoze: cerebrālā trieka, ierobežotas iespējas pārvietoties.

Lai Ivo saņemtu ortozes, apavus un ratiņkrēslu, nepieciešami 500 lati. Mamma savam zēnam nevar iegādāties ortopēdiskās ortozes, jo pēc valsts apmaksātajām ir ļoti ilgi jāgaida rindā. Absurda situācija, bet kamēr gaida rindā, bērns izaug un ortozes vairs neder.

Vairāk uzzini Kopālētāk.lv mājas lapā un tur arī vari iegādāties kuponu 1,50 Ls vērtībā Ivo atbalstam. Šī sociālā akcija ir spēkā līdz 26.maijam. Es ļoti ceru un ticu, ka līdz šai dienai izdosies savākt tik vajadzīgos 500 Ls. Jau iepriekš saku paldies visiem, kuri atsauksies šim aicinājumam un arī turpmāk pievērsīs uzmanību līdzīgām akcijām, rīkosies un palīdzēs. Varbūt refresh.lv, salidzini.lv un mrdeal.lv kolektīvās iepirkšanās akciju agregatori varētu īpašākā veidā izcelt šīs akcijas!

Atcerēsimies, ka labdarība un palīdzība līdzcilvēkiem nav tikai Ziemassvētkos, LNT Labestības dienās un Degpunkta ziedojumu akcijās, palīdzēsim vismaz ar mazumiņu arī citās dienās. Papildus iesaku apmeklēt portālu Ziedot.lv, lai atbalstītu labdarības projektus.

3 thoughts on “Kolektīvās iepirkšanās sociālās akcijas – iespēja palīdzēt citiem!

  1. Māris T

    No vienas puses – atbalstāmi. No otras, tieši tāpat kā daudzas citas izdarības (lielie.lv utt) šis ir mēģinājums pakaļu aizbāzt ar mazo pirkstiņu. Nevis jādara tas, ko valsts neizdara, lai gan sola, bet tikpat vienotiem kā darbojoties kārtējā labdarības projektā, JĀPIEPRASA no valsts pildīt solīto. Ar vēlēšanu biļeteniem, mēslu dakšām vai ko iedabīgāku – publiskā portālā nekomentēšu.

  2. MrDeal.lv

    Šādas akcijas ir jāatbalsta. Kāreiz pāris dienas atpakaļ ieviesām zīmīti “MrDeal iesaka”. Apņemamies visas šādas labas un gaišas akcijas atzīmēt ar šādu leibelīti vienmēr un bez maksas. :)
    Tā arī izdarījām šai CityLife akcijai: http://t.co/3XdgjMs

Comments are closed.