Veselība

Lai līdzjūtēji un skauģi nedomā, ka mana vēlme rakstīt ir apsīkusi! Nemaz ij ne, tomēr tuvojas vasara un  tādēļ brīvais laiks vairāk tiek pavadīts lielā distancē no datora. Vasara ir laiks, kad izkustināt ķermeni un no ziemas/rudens pelēcības aizmirsties. Vasarai un saulei piedien arī atbilstoša mūzika no saulainajām Rietumu valstīm – Spānija, Portugāle. Mūzika ir ritms, ritms ir kustība, kustība ir dzīvesprieks, tādēļ mūzika ir ilgas dzīves pamatā.

Runājot par mūža ilgumu, manā skatījumā reti kura valsts iestāde dara sabiedrībai labu, tomēr vienu vēlētos izcelt īpaši – Sabiedrības veselības aģentūra. Viņi veica veselīgu dzīvesveidu un organizē dažādas kampaņas. Ikviens vēlas būt vesels un stiprs, tādēļ Latvijas internetā šis ir pirmais solis, lai tāds būtu un pēc tam censties ierobežot pie datora pavadīto laiku: padarīt to lietderīgu un pārējo laiku izmantot pastaigai, skriešanai, velo vai labam miegam.

Vasarā dzeriet veselības dzērienu vai arī alu normas robežās, jo visi šie briesmīgie burbuļūdeņi un citas šausmas neko labu nedod. Drīzumā uzrakstīšu par savu pieredzi ar jauno personīgo asistentu HP IPAQ 214 un citām tēmām, kurām būs laiks, kad aiz loga līņās un būs pelēcīgs laiks.