Key Promotions pasludināta maksātnespēja, var iesniegt kreditoru pieprasījumus

Daudzi mana bloga lasītāji nāk no Google meklētāja, kur meklē papildus informāciju par Key Promotions, Vision marketing vai Lanzaria LTD, kas ir pēdējais šo krāpnieku virknējuma nosaukums, tādēļ arī nododu šodien ieraudzīto informāciju, ka Key promotions ir pasludināts par maksātnespējīgu.  Patērētāji, kam bijuši līgumi ar šo uzņēmumu par izmitināšanas pakalpojumiem ārvalstu kūrortos, viena mēneša laikā no pasludināšanas dienas (līdz 1.oktobrim) var iesniegt kreditoru prasījumus. Sīkāka informācija ir atrodama Patērētāju tiesību aizsardzības centra mājas lapā.

Papildus Latvijas internetā parādās arvien jauni raksti, kuri informē par šāda veida ceļojuma iegādes ēnas pusēm un aicina uzmanīties no saskares ar šīm firmām. Īpaši sāpīgi tas varētu būt reģionos, tieši tādēļ arī kāda no mana bloga lasītājām aktīvi ar šo visu un viņai par to liela pateicība. Te ir kāds raksts “Lēti pirkts dārgi maksā”,  kurš ir tikai daļa no kopējām aktivitātēm.

Apkrāpti ir daudzi, uzsaukumi par to, ka vajadzētu apvienoties ir ļoti daudz, tomēr pārsteidz, ka cilvēki nespēj apvienoties un vienoti cīnities par savu tiesību aizstāvību. Daudzie komentāri pie bloga rakstiem par šo tēmu liecina, ka cilvēkiem sūrst ne tikai naudas zaudēšana, bet arī valsts institūciju attieksme un nespēja cīnīties. Lai mēģinātu apvienot apkrāptos cilvēkus, ir izveidots speciāls forums, kurā reģistrējoties var savstarpēji sazināties apkrāptie cilvēki, savukārt publiskajā pusē bez reģistrācijas var lasīt arī citu saistīto informāciju. Cerams, ka šis forums noderēs un būs mani 2 santīmi situācijas uzlabošanā un cilvēku informēšanā. Atliek vien minēt, kad pienāks diena, kad uzzināsim, ka Vision marketing būs bankrotējis un nespēs vairs pavilkt dzīvību. Arvien vairāk kā jocīgi škiet, ka bankrotējošas firmas saistības tik ļoti raujas pārņemt gan Vision marketing, gan arī Lanzaria ltd. Varbūt tā ir vienkārši “noslaukt” jau tā apkrāptus cilvēkus vēl pa divi lāgi?

[ad name=”post-hotel”]

31 thoughts on “Key Promotions pasludināta maksātnespēja, var iesniegt kreditoru pieprasījumus

  1. Pingback: Tweets that mention   Key Promotions pasludināta maksātnespēja, var iesniegt kreditoru pieprasījumus | Edgars Koroņevskis -- Topsy.com

  2. Jautrīte

    Tā kā man nebija iespēja atgūt naudu arī 14 dienu laikā pēc līguma noslēgšanas, jo firma atrakstījās ka viņi ir tikai starpnieki, gribētu iesniegt kreditoru pieprasījumu, tikai nezinu kā pareizi uzrakstīt pieprasījumu un kas vēl jāpievieno .

  3. Ronis

    Lielu palīdzību iespējams var palīdzēt PTAC. Iestādei ir informācija, uz kurieni un kam nosūtīt kreditora prasību sakarā
    ar maksātnespējas izsludināšanu ”Key Promotion”. Prasību jāiesniedz kopā ar visu dokumentu kopijām (līgums, čeks u.c.).
    Bet jāpasteidzās, jo maksātnespēja izsludināta 01.09., bet prasība jāiesniedz mēneša laikā (tātad līdz 01.10.2010.)

  4. Iveta

    Paldies par noderīgu informaciju. Pēdējā dienā paspēju. Žēl ka tā sanāca, mums bija planotsa uz 2011. gada martu… Starpcitu, naudu atpakaļ nesola…

  5. Silana

    Diemžēl mēs arī pār vēlu sapratām, ka pēctecis Promotion -Lanzaria LTD arī krāpnieki .Šodien jau ir 11.novembris , nezinu pat ko iesākt, un vai ir vērts jau ko sākt? Es protams optimiste, tomēr žēl pazaudēt 800 Ls, man vajadzēja ļoti papūlēties gadu lai vēlāk šo naudu atdot :(( .
    Telefoni neviens neatbild, administrātors Andris Bērziņš Antonijas 7 – 2 (67331722) arī klusē, var būt kāds var sazvanīties tad LŪDZU informāciju uzrakstiet. Protams grupā būtu vieglāk nekā vienam.
    JA NEKAS nesanāks, ko tad…, laikam jau būsim grēkojuši, būsim izmācīti uz visu atlikušo dzīvi.NEZAUDĒJIET OPTIMIZMU.

  6. gunita

    Arprats! Mes ari tikko skatijam celojumam biletes un meklejot telefonu uzzinajam, ka ir maksatnespeja,meginam kaut ko darit kopigi tie, kas ir piekrapti, rakstiet lai varam kaut ka risinat.mes ar zaudejam 500 ls.

  7. Liene

    Diemzeel arii mees tikai shodien konsteejaam faktu, ka esam iekritushi. Mulsinoshi jau bija no saakta gala, bet taa kaa radinieki veiksmiigi izmantoja sho pasaakumu – parakstiijaamies.

  8. Vineta

    Līdzīgi kā Lienei- radinieki agrāk ar viņiem bija braukuši, tāpēc parakstījāmies :(. Tagad jāmeklē maksātnespējas administrators. Ceru, ka vēl nebūs par vēlu prasības iesniegumam.

  9. ieva

    Zvanīju uz Maksātnespējas aģentūru, tur pateica nepārprotami: Naudu, ko samaksājāt Key Promotion, visticamāk, neatgūsiet nekad un necik. Kā rīkoties tālāk? Maksātnespēja ir firmai, bet darbonīši turpina riktēties zem cita nosaukuma, viņiem ir tikai žilbinošais smaids un plikā dvēsele, nav, ko atņemt un pārdot, lai atdotu izkrāpto naudu.
    Patiesībā – nevajag moralizēt – vajadzēja, nevajadzēja maksāt, bet jāsatraucas par ko citu: mūsu valstī krāpnieki tiek cauri sveikā, bet valsts palīdzība apkrāptajiem nekāda. Pat to, ka veikalā bomzītis nozog alus pudeli, viņu ieliek cietumā, bet te zog n-tos tūkstošus, īpašumu, ko atņemt, nav, cietumā smalku veci neliks :( Skumji.

  10. Edvīns

    Varbūt kāds zina, kur meklēt šos “darbonīšus”, lai kā arī viņi tagat sauktos ??!!
    Gribētos satikties un kko pārrunāt.
    Ja kādam ir JEBKĀDA info, padalieties, būšu pateicīgs !!!

  11. imis

    Es arī uzķēros, bet tos 665,00 jau norakstīju kā maksu par mācibstundu lai “nelaxanutsa” desmit reiz vairāk. Bet ja nopitni nolikt viņus pozā ir ispējams. Pieprasot līgumā noslēgtā pakalpojuma izpildi dotā firma nav sasniedzama vai seko kādi “strelku perevodi”, tālākais pamatojoties uz noteiktiem līguma un likumu par krāpnieciskām darbībam un tīšu firmas novešanu līdz bankŗotam snidzam iesniegumu policijā. Pēc logikas seko kriminallietas ierosināšana un no tā izrietošās sekas .Bet viens “bet” ir nepiciešama uzņēmība un pacieība.(par naudas atgūšanu ir jāaizmirst)

  12. Inga

    Nezinu, vai šis vēl ir aktuāli, bet arī es šodien mēģināju sazvanīt key promotions un jā, šobrīd sēžu kā ar aukstu ūdeni aplieta.

    nevienam nekas vēl nav izdevies??

  13. urchyu

    Skatos summas ļoti dažādas par vienu un to pašu pakalpojumu un “īpašo piedāvājumu”.
    Mūsu gadījumā tie bija 40 LVL. Skatos citiem 500, 800…
    Un jau pēc līguma noslēgšanas bija problēmas sakontaktēties ar KP. Stulba sajūta, kad tu ilgi spried, tad tomēr izlem viņiem noticēt pēc ilgas skepses. Un pēc tam moka sidsapziņas pārmetumi, ka tu, cilvēks kas reti kad uzticas šādiem darījumiem, vienreiz esi uz ko parakstījies, un ticis piekāsts…

    Nu neko, 400 LVL labdarībai. Tikai žēl ka ne tiem, kam šī nauda tiešām ir vajadzīga.

  14. Aivis

    Cien. A la piekrāptie!

    Pats esmu darbojies līdzīgās sistēmās ārpus Latvijas. Uzreiz gribu teikt, ka nevajag strebt karstu un uztraukties, ka šī firma ir aizklapēta!
    Kūrortam jūs esat interesanti un vajadzīgi kā nākotnes klienti!
    Ja kādam ir interese, tad varu piedāvāt savu palīdzību. Tādu kūrortu un sistēmu pasaulē ir daudz un dažādu. Tajās ir iesaistījušās daudz lielu un slavenu viesnīcu zīmolu, tāas kā HILTON, Sheraton, Radisson, Holiday Inn, Club Med, Four Seasons utt. utt.
    Atrakstiet īsumā uz manu mailu aivis@mail.com un iespējams varēšu ko ieteikt kā rīkoties.
    Stāsts par šo firmu…tas ir tas pats, kas nopirkt SONY TV no Anniņas veikala Kalna ielā, bet pēc pusgada veikals bankrotē…jums, pirmkārt paliek TV ar visām garantijām un iespēja ar SONY darboties pa tiešo! Šie arī ir tikai starpnieki un gala produkta turētājiem JŪS esat vajadzīgi kā klienti!

    Ar cieņu,

    Aivis

  15. liga

    Labdien,mes ar viru so celojumu iepirkam 2010 gada pavsari,pardomajam,jo bija vajadziba naudu dabut atpakal,si nfirma mums atteica,jo bija pagajusas 10 dienas.Uzrakstiju pateretaju aizsardzibas birojam,dabuju lemumu par adminastrivo tiesu,bet sie pasludinaja bankrotu,iesniedzu visus dokumentus Berzina kungam,vel PAGAJUSAJA GADA,bet nekadu zinu nav,kad zvaniju,teica,ka jagaida.Saprotu,ka neko nesagaidisu,zinu,ka esmu pati vainiga,bet tomer ar sadu labdaribu negribetu nodarboties.Paldies,ja atbildesiet.

  16. Edgars Koroņevskis

    Labdien, Līga. Saprotu, ka gaidāt atbildi, tomēr vismaz es nevarēšu neko iepriecināt – nezinu, vai kāds šajā valstī jums un citiem apkrāptajiem cilvēkiem var palīdzēt – firmas mainās un bankrotē, neko piedzīt nevar.

  17. Agrita

    Labdien, mes ar viru šo ceļojumu pirkām 2010.gada 20.augustā. Tā kā ceļojumu varam izmantot 3 gadu laikā, tad īpaši neiespringām. Vēlējos sazināties ar firmu, lai sāktu plānot ceļojumu, bet man tas neizdevās- telefoni neeksistē, e- pastā nav atbildes, bet ātrodot šos komentārus saprotu, ka esam piekrāpti. Vēlētos uzzināt- vai tiesas ceļā kādam ir izdevies kaut daļu atgūt? Paldies, ja atbildēsiet.

  18. Edgars Koroņevskis Post author

    Labdien, Agrita – diemžēl nav nekādu ziņu par to, kā veicies ar tiesas darbiem un par piedzīšanu. Firmas mainās, slēdz un izbeidz savas saistības, dibina jaunus un turpina krāpt cilvēkus. Jāmeklē internet meklētājā papildus informācija.

  19. Mawa

    Labdien.
    Ari tada problema. Bija kontrakts ar LAnzriu LTD, bet tagad nevru ne sazvanities, neko. Ko darit? rakstiju ari hotela bet nekas ne atbildeja.

  20. Eva

    Palīgā!!! Ir vēl tādi, kas tikko tagad attopās…. Bēdīgi apjaust, ka esi piekrāpts. Tagad jau vairs neko nevar darīt????
    Uzklausīšu padomus, ja kādam ir ko teikt!

  21. Igors

    Dobrij deņ ,veseļeņkoe deļce ,sobralsja na kurorti , otkril siņeņkuju papočku s nadpisju ” Key Promotions ”, vzjal v ruki telefončik ,pozvonil ,a tut ”eto vam ni eto ” nomera ta takie ne eksistē , vot i prizadumalsja s čego eto meņja v 2009 dernula neļegkaja prokatitsja v Radison ,navernoe za časami ,i kakogo lešego ja ruku podnjal ,kogda sprosili ,a kto eto u nas hočet za besplatno počti na Tenerife prokatitsja ? Podumal ,a čto ne pomešaet ,každij god kuda to edu ,a tut na tri godika kontrakt , vot čerez 3 godika i ispoļzuju ta siņeņkuju papočku ,a ne tut ta bilo , ļjudi dobrie posovetujte kto čem možet, možet u koho što i polučilosj ,s čego načinatj eto ne ļegkoe delo ,spasibo zaranee ! dogger74@inbox.lv

  22. Maija

    http://www.youtube.com/watch?v=xwCFXXp4RG4

    Šis ir šo visu uzņēmumu galva. Latvijā bija pārsi reizes. Visiem angļu darbiniekiem pret viņu liels respekts. It kā vārds viņam ir Ashley White, bet apšaubu, ka tas ir viņa īstais vārds. Tie pārējie, kas bija prezentācijās tikai bildes, bet galvenais bija video redzamais vīrietis.

Comments are closed.