Lietotāju pieredze: praktiskas apmācības 18.oktobrī

Arvien vairāk uzņēmumu apzinās labas lietotāju pieredzes (UX) nozīmi, vēlas uzlabot esošo un nākotnes produktu dizainu, jo tā var būt nozīmīga konkurences priekšrocība, turklāt mūsdienās klienti kļūst arvien prasīgāki. Turklāt šodien, 25. septembrī, ir Starptautiskā Interakcijas Dizaina diena, kuras mērķis ir parādīt, kā dizains var uzlabot mūsu ikdienu.

Daudz gadu garumā ir uzkrātas gan teorētiskas zināšanas, gan praktiska pieredze darbā ar saviem un klientu projektiem. Pienācis laiks ar šo pieredzi dalīties un tādēļ sadarbībā ar Latvijas Digitālo Ekspertu Biedrību 18.oktobrī visas dienas garumā vadīšu apmācības par lietotāju pieredzi – soli pa solim kopīgi iepazīsimies gan ar lietotāju pieredzes pamatiem, gan arī praktiski apgūsim un plānosim, kā pašiem novērtēt un uzlabot klientu apmierinātību un līdz ar to uzlabot biznesa rezultātus.Papildu informācija un pieteikšanās LDE.lv mājaslapā.

Ja savukārt digitālais mārketings un tā plānošana ir tēma, kura Tevi uzrunā – 31.oktobrī arī visas dienas praktiskās nodarbībās apgūsim, kā plānot un īstenot digitālā mārketinga aktivitātes.
Lasīt vairāk par kursu “Digitālā mārketinga plānošana“.