AirBaltic jauns solis internetā – blogs “WingTips”

[singlepic id=2 w=320 h=240 float=right]Šodienas twitter pārskatā pamanīju kādu ziņu iekš @AirBaltic, ka viņi ir palaiduši jaunu blogu “WingTips”.  (Starp citu – Wiki sniedz papildus skaidrojumu par terminu “wing tips”) Mazliet pārsteidz, ka AirBaltic kā sociālos medijos aktīvs uzņēmums (twitter, facebook) tikai tagad sācis apgūt bloga iespējas un priekšrocības. Blogs izskatās kādu laiku iepriekš jau ir piepildīts ar rakstiem angļu valodā. Diemžēl latviešu un citās valodās šie raksti vismaz pagaidām nav, bet to varētu arī saprast, jo bloga auditorija izskatās mērķēta uz 18-30 gadiem, kuri ikdienā patērē sociālos medijus, lasa un saprot arī angļu valodā. Paredzu, ka krietnu devu lietotāju plūsmas nodrošinās Google un blogs šādos gadījumos ir piemērotākais lietotāju magnēts.

Ceru, ka blogs aizpildīs kaut daļēji to praktiskās informācijas vakuumu, par ko tūrisma forumos sūdzas tūristi, kuri ierodas vai tranzītā brauc caur Latviju. Divi raksti mani uzrunāja un ceru, ka šāda rakstu sērija arī turpināsies tālāk:

Arī jaunais tūrisma portāls LiveRiga.com cenšās pasniegt praktisku informāciju, bet tās vērtību neesmu vēl rūpīgi izpētījis.

AirBaltic ar netveramu ātrumu veido arvien jaunus lidojumu maršrutus, bieži vien jādomā un jāmeklē, kur gan tādas pilsētas atrodās. Varbūt blogā vēlāk būs arī informācija par šiem mazāk zināmajiem galamērķiem, ko tur sadarīt, jo paredzu, ka arvien populārāki kļūs mazie izbraukumi uz nedēļas nogali un tad būtu interesanti uzzināt, kaut kādu Top10 Airbaltic galamērķiem nedēļas nogalei. Iekrita acīs, ka blogu raksta kāds “dzīvs autors” (citāts – “especially true for plane geeks like me :)”), bet nekur neatrodu informāciju, kas padarītu šo blogu dzīvīgāku – informācija par autoru, kas viņš tāds ir, tas mazliet sašķoba bloga uztveri, vismaz man noteikti. Dzīvosim redzēsim – bloga rss ir pievienots manam Google reader un sekosim jauniem rakstiem.
[ad name=”post-hotel”]

2 thoughts on “AirBaltic jauns solis internetā – blogs “WingTips”

  1. Pingback: Tweets that mention   AirBaltic jauns solis internetā – blogs “WingTips” | Edgars Koroņevskis -- Topsy.com

  2. rasbainieks

    dzīvais autors ir šim vienam postam par surviving in airports: To get some insights on this topic, we reached out to uber-traveller, Shashank Nigam of SimpliFlying, and he shared with us five tips from his personal travel experiences around the world, including Riga.

Comments are closed.