Ziedosim bērniem! Palīdzēsim kopā!

Viss sākās ar Zanes Bojāres (@zancy_) ierakstu par aicinājumu ziedot Kapseļu ielas bērnu centram – līdz šim nebiju par to dzirdējis, arī Google tante nebija pārāk izsmeļoša. Pieteicos ziedot bērniem, vienlaikus piedāvājot arī savu palīdzību – tā jau tās dienas vakarā tika izveidota iniciatīvas mājas lapa http://palidzesim.info Tajā ir izvietota būtiskākā informācija par centru un iespējām ziedot. Katrs, kuram nav svešs PayPal, var ziedot arī ar Paypal palīdzību uz manu e-pastu edgars@koronevskis.lv, tālāk šī nauda tiks nodota autiņbiksīšu iegādei. Daudzi ziedotāji jau ir izmantojuši iespēju ziedot ar PayPal.

Ziedojuma lielums nav tik svarīgs – galvenais ir vēlme palīdzēt un līdzdarboties, nepalikt vienaldzīgam! Arī ziedojot pa vienam latam, kopā izdotos iegūt ievērojamu summu! Tā būtu maza, bet nozīmīga dāvana mazajiem bērniem. Ziedojumi tiks vākti līdz 1.janvārim. Kā pateicību daudzajiem ziedotājiem, esam izveidojuši arī interaktīvu apsveikuma kartīti. To var skatīt Palidzesim.info mājas lapas sadaļā Apsveikums.

Kopā mēs varam palīdzēt vairāk!

Liels paldies mūsu atbalstītājiem, kuri ir publicējuši informāciju tālāk, piemēram, Tvnet un Maminuklubs.lv. Personīgs paldies Dmitrijam no Serveriem.lv – draudzīgākais hostings Latvijā. Seko līdzi arī Twitterī hashtags #palidzesim.