McBub.com – Singapūras internetveikals

Nesen nācās pasūtīt kādu lietu no Ķīnas internetveikaliem, tomēr caur google atradu nejauši šo preci ne-Ķīnas internetveikalā, kurš saucās McBub.com Tas atrodas Singapūrā. Lai arī lielākā daļa preces sortimenta izcelsme visdrīzāk ir Ķīna, tomēr tur parādās preces, kas citos Ķīnas internetveikalos neparādās. Veikala sortiments – gadžeti, elektronikas, USB spraužamie, bērnu rotaļlietas utml. McBub piedāvā arī preču izsūtīšanu no Lielbritānijas, bet tur izvēle ir ļoti maza.

Piegāde

Pasūtījums, kura kopējā vērtība bija mazliet virs 20 dolāriem, tika nodrošināts ar tracking kodu un tādēļ varēju sekot līdzi piegādei. Preci izsūtīja 2 darba dienu laikā, sākās ceļš uz Latviju. Trekinga kods darboties sāka tikai brīdī, kad sūtījums tika izsūtīts, bet tad parādījās starpvalstu sūtīšana un detaļas nekādas. Bet pēc nedēļas parādījās informācija, ka sūtījums jau ir Latvijā – nopriecājos, ka ātri, tomēr pagāja vēl nedēļa, kamēr tas izgāja cauri muitai un Latvijas pasta šķirošanai. Ar trekinga koda palīdzību varēju doties pēc paciņas vēl bez uzaicinājuma papīra. Diemžēl mcbub.com veikals bija uzlicis deklarēto vērtību 15$ un tas mazliet pārsniedza 10 eiro robežu, tādēļ nācās maksāt papildus muitas nodokli. Vēlams tomēr vienmēr vienoties iepriekš par mazākas summas deklarēšanu, cerēju, ka veikals par to būs padomājis, tomēr nekā. Rezultātā nācās piemaksāt 1 Ls Latvijas pastam par nodevu un vēl 1,2 Ls muitas nodeva. Prece bija kārtīgi iepakota, nekādas vainas.

Interesantas lietas, kuras var atrast šajā internetveikalā:

Pret-aizmigšanas ierīce  – ja baidies aizmigt pie auto stūres, šis var noderēt

Stilīgi ziepju turētāji

Bet varbūt .. Kosmodisc par 16 dolāriem ar visu piegādi.

Labas lietas dāvanām var atrast sadaļā Gift Zone.

Kopsavilkums

Lai arī pieredze ar šo internetveikalu ir tikai viens pirkums, tomēr vajadzības gadījumā izmantošu to vēlreiz. Patika, ka arī nelielam pirkumam bija iespēja izmantot tracking kodu, kas citos tās puses internetveikalos par tik mazām summām ir retāk pieejams.