Androidinabox.com – Ķīnas internetveikals Android ierīcēm

Šis internetveikals ir specializējies tieši Ķīnā ražotu android ierīču pārdošanā, piedāvājumā ir gan telefoni, gan planšetdatori, gan android spēļu konsoles. Androidinabox tāpat kā daudzi citi Ķīnas internetveikali nodrošina bezmaksas piegādi visā pasaulē, tostarp arī uz Latviju. Veikalam tiešie piegādātāji ir paši ražotāji, tādēļ cenas ir konkurētspējīgas.

Iegādājoties kādu preci, iepriekš varat novaicāt, vai konkrētā prece ir pieejama noliktavā. Veikals piedāvā standartā 6 mēnešu garantiju, to par papildus maksu var pagarināt. Ja iegādājaties planšetdatoru (tableti) varat iegādāties uzreiz arī dažādas papildus lietas (accesories) – apvalkus, ekrāna aizsargus. Iegādājoties tos, izvērtējiet, lai atbilstu jūsu “tabletes” modelim. Accessories vari iegādāties arī citos internetveikalos, piemēram, dinodirect vai meklēt ebay.

Klientu serviss ir atsaucīgs, ātri atbild uz jautājumiem (pēc Ķīnas laika), attiecīgi vakarā uzdoti jautājumi tiks atbildēti agri no rīta darba dienās. Gadījās problēma, ka iepriekš pasūtīta prece vairs nebija pieejama un naudu pārskaitīja atpakaļ uz paypal kontu. Vēlāk iegādājos citu modeli, kurš tika atsūtīts aptuveni 3 nedēļu laikā. Sūtījuma tika piešķirts tracking kods, ar kuru varēju sekot sūtījuma virzībai. Veikals uz pakas bija norādījis tikai 10$ vērtību (lai arī reālā vērtība bija virs 200$), tā bez papildus muitas nodevām veiksmīgi nonāca pasta nodaļā.

Maksājumu līdzeklis Paypal un kā vienmēr, tas palīdzēs aizstāvēt savas intereses, ja piepeši ir kaut kas ne tā. 45 dienu laikā pēc pirkuma veikšanas var iesniegt Paypal sūdzību un izvirzīt prasību par naudas atmaksu, tomēr šis internetveikals ir atvērts uz sadarbību, situāciju risināšanu, tādēļ problēmām nevajadzētu rasties.

Interesantākie piedāvājumi no Androidinabox.com

Ar TV box palīdzību varat pārveidot savu televizoru par multimediju centru – pārlūkot Internetu, skatīties filmas no ārējā cietā diska, pat lejupielādēt torrentus!

Plašs planšetdatoru piedāvājums, piemēram, viens no populārākajiem ipad kloniem ir Cube U30GT par labu cenu. Šajā planšetdatorā ir labs akumulators, spilgts ekrāns, pieeja android market jeb google play vietnei, lai ielādētu jaunas aplikācijas, modelim arī ir Win8 GUI, nedomājiet, ka tur ir windows 8.

Neuzķerieties uz piedāvājumiem iegādāties tos Latvijā kolektīvās iepirkšanās portālos vai ss.lv sludinājumos, ja par zemāku cenu ar visu piegādi var tos iegādāties no Ķīnas, vienīgi ilgāk ir jāgaida un ir risks ar muitas nodevām, tomēr izvēloties androidinabox veikalā papildus iespēju kārtīgi iepakot ļaus samazināt iespējamību maksāt muitas nodevas. To izvērtē VID muitas pārstāvis.