Brīvdienās laiks blogam

Šodien sākās lielās Maija brīvdienas, vaļīgāks laiks, tomēr darba pilnas rokas, tādēļ arī pieraksti mazliet pamesti novārtā, tomēr drīzumā ceru izklāstīt pēdējo nedēļu laikā iegūto pieredzi. Jau kļūst ierasts, ka brīvdienās, kurās nav jāuzņem ciemiņi vai pašam jābrauc ciemos, varu pieķerties arīdzan bloga sakārtošanai. Pirms dienām ievēroju, ka WordPress laidis klajā 2.5.1 uzlabojumu. Šodien nolēmu izmantot jauno automātiskās atjaunošanas spraudni, lai pārliecinātos, cik labi viņš ar šo grūto uzdevumu tiks galā. Rezultātā nepievīla un blogs sāka skriet vēl sparīgāk.

Līdz ar pavasara atnākšanu, ābeļu ziedēšanu un silto laiku atmodušies arī spameri un biežāk nākas iemest aci administrācijas formā un nobanot kādu IP adresīti vai vienkārši padzēst ievietotās atsauces. Pavisam atslēgt atsauces negribas, tomēr izskatās, ka dažviet to nāksies darīt.

Nobeidzot šo īso ierakstu, vien teikšu: Sveiciens visiem Darba svētkos! No vienas puses pat ir žēl, ka vairs nav vajadzības doties demonstrācijās, vismaz kaut kāda socializēšanās un iziešana ārpus mājas kopā ar kaimiņiem un draugiem, izbēgot no izvairīgām atbildēm, ka nekādi nu nesanāk satikties.