Grāmatas angļu valodā ar bezmaksas piegādi

Ilgu laiku meklēju alternatīvu amazon.com grāmatu veikalam, līdz pirms kāda laika atradu grāmatu veikalu BookDepository. Papildus iesaku apmeklēt mājas lapu Grāmatuveikals.lv, kurā ir atrodams plašs grāmatu piedāvājums.

Šī servisa lielākā priekšrocība ir bezmaksas piegāde visā pasaulē. Atšķirībā no amazon.com, kura pasūtījuma noformēšanas brīdī pieliek vēl daudz un dažādus citus maksājumus, šis serviss nodrošina atklātu cenu – cena pie grāmatas tiešām arī būs summa, kuru par šo grāmatu samaksāsi.

Pieejamās grāmatas esot virs 2 miljoniem, pats neesmu skaitījis, bet faktiski visu, ko esmu meklējis, ir izdevies atrast. Pieredze liecina, ka grāmata no pasūtīšanas brīža Latvijā pienāk 4-7 darba dienu laikā, grāmatas izsūta no Londonas.

Katra grāmata tiek sūtīta atsevišķā iepakojumā, vismaz man nav gadījies vienlaikus pasūtītas grāmatas saņemt vienā iepakojumā. Pērkot grāmatas vēl pirms to izdošanas, var iegūt diezgan patīkamas atlaides.

Grāmatas iegādei nav nepieciešama reģistrācija, tā ir vēlama, ja vēlaties saglabāt interesējošās grāmatas. Papildus dažām grāmatām ir iespēja tās daļēji pārlapot ar Google Books palīdzību. Šis grāmatu veikals pārliecina ar savu kvalitāti, ātro piegādi un kopējo piedāvājumu, tādēļ to izmantoju pats un varu ieteikt arī citiem.

Kā alternatīva pastāv iespēja izmantot Latvijas internet grāmatveikalu amizante.lv Šis internetveikals piedāvā gana plašu piedāvājumu ar grāmatām latviešu un krievu valodā. Amizante.lv piedāvā iegādāties arī amazon.com piedāvātās grāmatas. Iesaku salīdzināt abu internetveikalu piedāvājumu un izvēlēties izdevīgāko piedāvājumu.

Internet grāmatu veikals - bezmaksas piegāde visā pasaulē

5 thoughts on “Grāmatas angļu valodā ar bezmaksas piegādi

  1. Pingback: Tweets that mention   Grāmatas angļu valodā ar bezmaksas piegādi | Edgars Koroņevskis -- Topsy.com

  2. Māris

    Pats pirms pāris nedēļām pasūtīju, varu teikt tikai to labāko. No pasūtīšanas brīža pēc 4 dienām paciņa bija jau Latvijā. Kā no lielākajiem plusiem var minēt to, ka cena, ko redzi mājaslapā arī ir tā, ko Tu beigās samaksāsi+ vēl neparasti ērtā un vienkāršā check-out procedūra.

  3. Pingback: StarStyle Blogs,Stils,Mode,Attiecības,Veselība,Horoskopi

Comments are closed.