Kā meklēt izdevīgākos viesnīcu piedāvājumus

Šī raksta mērķis ir iepazīstināt ar viesnīcu salīdzināšanas portāla SalīdziniViesnīcas.lv iespējām un priekšrocībām. Jūs varat pielietot atlases filtrus neierobežotās kombinācijās, lai no plašā viesnīcu piedāvājuma klāstu atrastu piemērotāko viesnīcu un labāko cenu!

Kā atrast labākos viesnīcu piedāvājumus

Sākumā ir nepieciešams izvēlēties galamērķi un atzīmēt viesnīcas rezervācijas datumus, viesu un istabu skaitu. Tikai šādi varēsiet apskatīt cenu piedāvājumus konkrētajam laika posmam. Galamērķi varat izvēlēties arī no saraksta, izvēloties iespēju “Browse by country” vai sadaļā ‘Valstis”.

Viesnīcu meklēšanas forma

Meklēšanas rezultāti

Veicot piedāvājumu meklēšanu, parādīsies cenu piedāvājumi dažādās viesnīcās. Cenas tiek piedāvātas atbilstoši norādītajam viesu skaitam, piemēram, ja esat norādījis divas personas un vienu istabu , automātiski tiks piedāvāta divvietīga istaba un tās cena dažādos viesnīcu rezervēšanas portālos.

Par katru viesnīcu ir norādīts tās cenu piedāvājums, komforta līmenis jeb zvaigznes, adrese, attālums līdz centram, iespēja apskatīt viesnīcas atrašanās vietu kartē, kā arī foto galerija un atsauksmes. Atsauksmes un vērtējums ir pārbaudīts, jo apkopots tikai no viesnīcas klientiem.

Viesnīcas informācija

Lai apskatītu cenu piedāvājumus, vajag uzklikšķināt uz cenas, lai ieraudzītu cenas dažādos rezervēšanas portālos. Labajā malā norādītajā cenā ir iekļauti nodokļi un papildus maksas. Ja vēlaties vairāk informācijas par portālu piedāvājumiem (istabas, brokastis, atsauksmes), cenu loga apakšā izvēlieties “More sites and price details

viesnīcu cenu piedāvājums

Viesnīcu meklēšana kartē

Show map ikonaVirs meklēšanas rezultātiem atrodas iespēja meklēšanas rezultātus skatīt kartē – tajā ir attēlots viesnīcu izvietojums. Ar sarkanām ikonām ir apzīmēti atvērtās rezultātu lapas viesnīcas, savukārt uz ikonām novietotie skaitļi norāda uz viesnīcas kārtas numuru rezultātu lapā.

Viesnīcu karte Romā

Karti var ērti pievilkt tuvāk, lai iepazītos ar tuvumā esošajiem viesnīcu piedāvājumiem. Uzspiežot uz katras ikonas, parādīsies papildus informācija par šo viesnīcu – nosaukums, cena u.c. Ja izmantosiet kreisajā pusē izvietotos viesnīcu filtrus, šī karte atjaunosies automātiski.

Rezultātu kārtošana

Viesnīcu meklēšanas rezultātu izkārtošana

Viesnīcu meklēšanas rezultātus var izkārtot pēc: popularitātes, cenas, komforta (zvaigznēm), nosaukuma vai attāluma no centra. Ja jūsu vēlme ir lētāka viesnīca, izvēlieties kārtošanu pēc cenas “price (low to high)”, savukārt, ja vēlaties pārskatīt rezultātus sākot ar centra viesnīcām, izvēlieties iespēju “.

Virs rezultātiem arī atrodas valūtas pārslēgs (tas ir īpaši noderīgs, ja vajag viesnīcas cenu salīdzināt dolāros vai citā valūtā) un meklēšanas rezultātu pārslēgs. Ierakstu skaitu vienā lapā var izvēlēties rezultātu lapas apakšā.

Viesnīcu atlases filtri

Viesnīcu filtri

Visplašākās rezultātu atlases iespējas sniedz lapas kreisajā pusē izvietotā filtru sadaļa. Portāla meklēšana ir veidota lietotāju ērtībai, tādēļ rezultātu atjaunošanās notiek ātri, piemēram, kombinējot filtrus , tie automātiski atjaunojās.

Komforta līmenis jeb zvaigznes

Norādiet, kāda līmeņa viesnīcas jūs meklējat vai tieši otrādi izslēdziet rezultātos tās viesnīcas, kuras nevēlaties skatīt rezultātu sarakstā, piemēram, 5 zvaigžņu viesnīcas.

Viesnīcas cena

Norādot viesnīcas cenas diapazonu, ātri varat norādīt maksimālo vai minimālo cenu, lai precizētu vajadzīgo cenu līmeni. Minimālā un maksimālā cena tiek noteikta automātiski, atbilstoši meklēšanas rezultātiem un izmantotajiem atlases filtriem. Ja sarakstā nevēlaties redzēt viesnīcas bez cenām (visbiežāk izpārdotās), izņemiet ķeksi no uzstādījuma: “Include hotels without prices”.

Atrašanās vieta

Varat norādīt robežas, cik tālu viesnīcai ir jābūt no pilsētas centra vai dažkārt ir iespēja norādīt arī citus nozīmīgus objektus, piemēram, Eifeļa tornis vai Big Ben. Izmantojot šo filtru, varat atlasīt viesnīcas noteiktā radiusā ap pilsētas centru.

Viesnīcas nosaukums

Šis filtrs ļauj atlasīt viesnīcas pēc noteiktiem atslēgvārdiem, piemēram, atlasīt Londonas viesnīcas, kuru nosaukumā ir “Best western” vai “Park Plaza” utml.

Viesnīcas veids

Viens no nozīmīgākajiem filtriem – atlasīt viesnīcas pēc to tipa: viesnīca, B&B, hostelis, motelis vai apartamenti utml. Ja jūsu mērķis ir apartamenti, atzīmējiet šo iespēju un rezultāti automātiski atjaunosies ar informāciju par apartamentiem jūsu izvēlētajā galamērķī.

Viesnīcas piedāvātās iespējas

Jāņem vērā, ka daļa no viesnīcas piedāvātajām iespējām var būt par atsevišķu maksu vai arī sezonāla, piemēram, āra baseins. Par šo detalizētāku informāciju var atrast viesnīcu rezervēšanas portālos.

Lai atceltu visus filtrus, izmantojiet pogu “Reset all filters”

Praktiski piemēri naktsmītņu meklēšanai

SalīdziniViesnīcas.lv ir viesnīcu cenu salīdzināšanas portāls, kurš apkopo vairāk kā 34 rezervēšanas portālu cenas un piedāvā pārskatāmā veidā atrast labāko piedāvājumu, garantējot lētāko cenu.