Lēta foto izdruka vēl lētāka – Erafoto ar 50% atlaidi

Erafoto.lv - lēta foto drukaDaudzi šo blogu apmeklē, lai lasītu pirms kāda laika uzrakstīto par lētu foto izdruku Rīgā par 7 santīmiem. Ir pagājis krietns laiks, Erafoto ir mainījis atrašanās vietu, tomēr nav mainījusies foto drukas kvalitāte un arvien savu foto izdruku veicu tur. Arvien varu priecāties par kvalitāti, kā arī par erafoto.lv mājas lapā jaunizveidoto attēlu pievienošanas rīku, kas beidzot darbojas kā nākas un fotogrāfiju pievienošana nu ir pavisam vienkārša.

Bet nu par galveno – pirms kāda laika Erafoto piedāvāja kādā no kolektīvās iepirkšanās portāliem iespēju izgatavot 49 bildes ar 50% atlaidi! Tagad šis piedāvājums ir publicēts Deal24.lv kuponu portālā – 49 fotogrāfiju druka par 50% lētāk! Piedāvājumā slēpjas neliels mārketinga triks (kā gan bez tā :)) – ikdienā bilžu druka līdz 49 foto maksā 0,12 Ls, savukārt no 50 fotogrāfijām tikai 0,07 Ls! Piedāvājums attiecas uz 0,12 Ls piedāvājumu, tādēļ reāli foto ar kuponu maksās 0,06 Ls. Būtiskākie īpašā piedāvājuma ierobežojumi – kupons ir jāiztērē līdz 26.novembrim un viens cilvēks nevar iegādāties vairāk par 3 kuponiem, bet tas netraucē iesaistīt māsas, brāļus, draugus, lai tie iegādājas un jums uzdāvina :) Kuponu piedāvājums ir spēkā līdz 26.oktobrim.

Tādēļ varat izvēlēties, vai izmantot kuponu vai nē, bet izvērtējot, vai ir vērts izmantot Erafoto.lv foto servisu – mana atbilde ir noteikti jā. Katrs pats var pārliecināties, piemēram, izdrukājot 50 fotogrāfijas, samaksājot par tām kopā 3,50 Ls jeb 7 santīmus par fotogrāfiju, turklāt nezaudējot kvalitāti! Jāņem vērā, ka fotogrāfijām ir jābūt kvalitatīvām, lai izdotos arī atbilstošs drukas rezultāts. Ja par to māc šaubas, iespējams, vajag izvēlēties iespēju foto drukai ar korekciju.

Īpaši laba cena ir A4 formāta izdrukām – tikai 0,46 Ls, piebilstot, ka minimālā druka ir 5 fotogrāfijas. Pilnu sarakstu ar Erafoto.lv cenām var skatīt viņu cenu sadaļā. Ja salīdzinām populārā Fotki.lv servisa A4 formāta cenu (3.līmeņa lietotājiem 0,90 Ls), tad redzam, ka erafoto var piedāvāt uz pusi lētāku cenu par 20×30 foto izdruku! Lielizmēra izdrukas ir lieliska iespēja izveidot mājās fotogaleriju, regulāri mainot fotogrāfijas vai savus skaistākos foto noformējot kā dāvanu.

One thought on “Lēta foto izdruka vēl lētāka – Erafoto ar 50% atlaidi

Comments are closed.